Лушев Теплогаз-центр
(048) XXX-XX-XX
Комерційний курс: 1 $ = 38.1 грн. 1 € = 42.1 грн.
Увійти на сайт
Курс: 1 $ = 38.1 грн. 1 € = 42.1 грн.
Лушев
Мрії збуваються
16.12.2020 Мрії збуваються

У нас всіх, мрії різні. Взимку, приємно мріяти, перебуваючи в теплі, може, під гарячим душем з самого ранку або в розслаблюючій ванні перед сном.

До Нового року ми підготували на розпродаж великий список товарів для тепла і затишку у вашому домі.

Ви давно мріяли купити новий бойлер? 

Вже діють новорічні знижки на електричні водонагрівачі від європейських виробників ELDOM, GORENJE - від класичних варіантів з сухим і мокрим ТЕНом, до з SMART-моделей з системою захисту здоров'я і управлінням зі смартфона.

Який газовий настінний котел краще?

Правильна відповідь-новий котел вироблений в Італії. Новорічна знижка -25% на найбільш затребувані моделі від заводів FONDITAL і NOVA FLORIDA. Моделі: Котел VICTORIA compact CTFS 24-AF і Котел VELA compact CTFS 24 AF 2-контурній, турбований. Компактні, потужні, економічні, надійні. Димохідна труба - в подарунок!  Не пропустіть подвійну вигоду.

Ваш район не газифікований?

Для тих, хто опалює будинок дровами, брикетами та вугіллям-даруємо знижки -15% на твердопаливні котли ТМ " Атон» і -22,5% на «Витаклимат», це оптимальний вибір, виготовлений в Україні!

Потрібен прилад обліку води?

Ловіть нашу новорічну знижку -10% на італійські водоміри B-METERS.

Прицінюєтеся до радіаторів?

Новорічна ціна зі знижкою -10% поширюється на всі моделі біметалічних, сталевих і алюмінієвих радіаторів і порадує вас, ми впевнені в цьому.

Хочете, щоб було тепло в будинку і при цьому не розоритися на опаленні?

Вам допоможуть Терморегулятори та термостати від торгової марки ТЕСН. Керуйте, налаштовуйте необхідний режим-корегуйте температуру, хоч зі смартфона.

 

Куди приводять мрії?

У наш магазин, де так багато вигідних пропозицій і цей Новий Рік ви зустрінете в теплі, затишку і спокої в оточенні найдорожчих Вам людей.


З нами - ТЕПЛО, ВИГІДНО І НАДІЙНО! Вибирайте для себе і своїх близьких тільки найкраще!