Лушев Теплогаз-центр
(048) XXX-XX-XX
Комерційний курс: 1 $ = 38.1 грн. 1 € = 42.1 грн.
Увійти на сайт
Курс: 1 $ = 38.1 грн. 1 € = 42.1 грн.
Лушев
Монтаж опалювального обладнання
12.08.2016 Монтаж опалювального обладнання

В даний час на будівельному ринку досить багато пропозицій по монтажу інженерних мереж в приватному будинку. Починаючи від самих "дрібних" виконавців представлених в одній особі, до великих компаній які ведуть даний розділ своїх послуг, як правило, паралельно з основною своєю діяльністю.
Необхідно розуміти, що велика кількість пропозицій ще не означає хорошу якість, прийнятні ціни і впевненість в професійному сервісі. Коли починаєш вникати і розбиратися, виходить що зробити вибір не просто. Елементарно немає зв'язку, чим дорожче тим краще. Вже немає впевненості, що буде грамотно змонтована і налаштована система з дорогих компонентів, оперативно і вчасно усунені неполадки в гарантійний і наступні періоди, кваліфіковано вироблено сервісне обслуговування.

Якісно виконані монтажні роботи кваліфікованим персоналом є одним з основних моментів безаварійної роботи системи теплопостачання.
Якщо при монтажі системи опалення були допущені помилки - це може привести до проблем пов'язаних з роботою системи або її окремих вузлів.
Тому наш досвід роботи на ринку теплопостачання і постійний контроль за дотриманням технологічних процесів гарантують нашим клієнтам безпечну і безаварійну роботу системи.

Професіонали своєї справи, інженери «Теплогаз-Центру Лушев", зможуть надати вам кваліфіковану консультацію з питань індивідуального опалення, допомогти з монтажем системи теплопостачання та монтажем котла.
Наші фахівці мають досвід, як в будівництві промислових систем теплопостачання (котельні), так і організацію теплопостачання для приватних будинків (опалення квартир, опалення будівель). Використання високоякісних матеріалів, сучасного обладнання, та інструменту, нашими кваліфікованими фахівцями, дозволяє команді "Теплогаз-центру Лушев" гарантувати, що клієнт отримає енергозберігаючу інженерну систему.
Ми завжди готові виправдати довіру своїх клієнтів, забезпечивши найкращий і передовий досвід в системах теплопостачання і запропонувати рішення, які забезпечать клієнтам тепло, комфорт і безпеку в будинку, на довгі роки.